Katto ja eristys Huusko Oy

Kattotarvikkeet ja kattoturvatuotteet

Myymme ja asennamme kaikkia katolla tarvittavia ja kattoon liittyviä tuotteita ja tarvikkeita. Betoni- ja savitiilikatot, profiilipeltikatot sekä niille tarvittavat aluskatteet ja -kermit, eli kattohuovat. Läpiviennit, lumiesteet, kattosillat, tikkaat ja sadevesijärjestelmät.

Tunnemme omalta osaltamme yhteiskuntavastuumme ja käytämme kotimaisia tarvikkeita ja työvoimaa. Pitkä kokemuksemme ja yhteistyömme materiaali ja tarvikevalmistajien kanssa takaa tarvikkeiden laadun ja kilpailukykyiset hinnat. Meiltä voi myös ostaa pelkät materiaalit ilman asennusta suoraan työkohteeseen ajallaan toimitettuna.

Lumiesteet

Lumiesteen avulla lisätään turvallisuutta talviaikaan. Kattoturvatuotteista, lumiesteellä vältetään katolta tippuvan lumen aiheuttamat vaaratilanteet ja suojataan katon rakenteita. Lumiesteitä tulee käyttää katolla, kun katon jyrkkyys on 1:8 tai sitä jyrkempi. Lumieste asennetaan mahdollisimman lähelle räystästä, niin että lumikuormat siirtyvät kantavien rakenteiden päälle.

Kattosillat

Meiltä saat myös korroosiota kestävät, kattoturvallisuutta lisäävät kattosillat, jotka läpäisevät hyvin lunta ja ovat rakenteeltaan tukevia. Kattosiltoja käytetään seinätikkaiden ja lapetikkaiden jatkeena, turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille. Kattosiltojen kiinnikkeitä ja muita tarvikkeita löytyy kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Läpiviennit

Kattotarvikkeistamme löydät laadukkaat läpiviennit kaikille kattomateriaaleille.

Seinä- ja turvatikkaat

Tikasvalikoimastamme löytyy ratkaisut niin omakotitaloihin kuin rivitaloihin. Tikkaiden rungot soveltuvat seinä- ja lapetikkaiksi sekä hätäpoistumistikkaiksi. Saatavilla on myös kiipeilyesteitä ja sivusiirtymätankoja sekä nousukiskoja.

Sivujen ylläpito: Sipoo.eu